Ingrediënten
- 250g (arborio) rijst
- 2 bladjes selder (of lavas/maggie)
- 270ml water
- 1 laurierblad
- 2 grote wortels, geschild en in blokjes gesneden
- 200 g erwten (uit diepvries)
- 200 g maïskorrels
- 100 ml vers wortelsap
- 1 theelepel gedroogde salie
- ½ kop geroosterde amandelen
- 1/3 theelepel geraspte nootmuskaat
- 2 theelepels zeezout
- 1 theelepel citroenschil geraspt
- 1/4 theelepel cayenne peper
- 3 e.l. verse citroentijm, enkel de bladjes
Voor de cashew-citroentijm crème
- 70g ongezouten cashewnoten
- 3 theelepels lichte miso
- 80 ml vers citroensap
- 2 theelepels geraspte nootmuskaat
- 100 ml water
- 2 volle t.l. zeezout of naar smaak
- 2 eetlepels verse citroentijm (enkel bladjes)
- gistvlokken (indien je geen miso hebt)
No comments:
Post a Comment