Ingrediënten
Beslag:- 50g boekweitbloem
- 40g kikkererwten- of tarwebloem
- ½ tl gedroogde gist
- 1 t.l. zout
- ½ tl rietsuiker
- water (genoeg om een dik beslag te krijgen)
- 1 t.l. Koriander poeder
- 1 t.l. Ras-el-Hanout (Marokkaans kruidenmengsel)
- ½ tl nootmuskaat
- 3 e.l. Maïskorrels (gekookt of uit bokaal)
- 2 stengels palmharten in schijfjes gesneden
- ¼ klein rode paprika, in blokjes
Serveer met tahin-munt dressing.
Ik koop enkel palmhart uit Fair Trade winkels of merken (Oxfam, Max Havelaar, enz), omdat die zijn kleinschalig geproduceerd, milieu-vriendelijker en er wordt een eerlijker prijs betaald aan de producenten. Een eerlijke handel bijdraagt aan een beter ontwikkeling in Zuiderse landen.
No comments:
Post a Comment