Thursday, 3 July 2014
Courgette noedels met zongedroogde tomaten, cranberries & walnoten
Ingrediënten:
Courgette (geraspt in de lengte, als “noedels” in de mandoline of spiralizer)
Sesamolie
Olijfolie
Zeezout
Sumac (of citroensap)
Verse basilicum
Verse bonenkruid
Zongedroogde tomaten, in stukjes gesneden, geweekt en gepureerd met de mixer
Verse en zeer rijpe tomaten
Cranberries
Gehakte walnoten
Mix de tomaten met de zongedroogde tomaten en de verse kruiden tot een gladde crème. Voeg de rest van de ingrediënten erbij en meng alles goed met de courgette noedels. Serveer onmiddellijk ofwel nog één uur in de koelkast bewaren tot dat de smaak van de kruiden met elkaar goed kunnen combineren.
Labels:
basilicum,
bonenkruid,
courgette,
cranberries,
raw,
salade,
sesamolie,
sumac,
walnoten,
zongedroogde tomaten
Subscribe to:
Post Comments (Atom)
No comments:
Post a Comment